Mikä ihmeen työelämämuovailu?

Työelämämuovailu on Uraverkoston kehittämä valmennuskonsepti, joka antaa sinulle uusia oivalluksia ja näkökulmia omannäköisen, kestävän ja hyvinvointiasi tukevan (työ)elämän hahmottamiseen ja rakentamiseen. Tarve työelämämuovailun kehittämiselle on noussut havainnoistamme, etteivät olemassa olevat maksuttomat palvelut vastaa kaikkien työnhakijoiden tarpeisiin.

Työelämämuovailussa huomioidaan työn ajoittainen pirstaleisuus ja suhtaudutaan muutoksiin luonnollisena osana modernia (työ)elämää. Samalla ymmärretään, että myös me ihmiset muutumme koko ajan, ja ajatuksiamme sekä toimintaamme on syytä tarkastella ja päivittää aika ajoin. Tämä pätee sekä meihin itseemme, että muihin työelämässä seikkaileviin. Työelämämuovailu on yksi tapa tarkastella omaa tilannettaan työnhakijana.Työelämäänsä ja samalla tulevaisuuttaan muovaillut osaa vakuuttavasti kuvailla osaamistaan ja motivaatiotaan sekä luoda niistä omaa visiotaan parhaiten palvelevan kokonaisuuden. Uraverkosto tarjoaa työelämämuovailuun ja oman suunnan löytämiseen alustan, luovuutta herätteleviä työkaluja sekä ympäristön yhdessä oivaltamiseen.

 

Onko työelämämuovailu minua varten? 

Työelämämuovailu sopii sinulle jos:

  • haluat parantaa itsetuntemustasi työmarkkinoilla
  • kaipaat motivaatiota ja innostusta tekemiseesi
  • etsit suuntaasi työelämässä.

 

Mitä työelämämuovailu tarkoittaa käytännössä?

Työelämämuovailu tapahtuu käytännössä Uraverkoston muovailustudiossa, joka on noin 10 viikon mittainen valmennuskokonaisuus. Tutustu tarkemmin muovailustudioon ja ilmoittaudu mukaan!

 

Miten tämä voi olla ilmaista?

Työelämämuovailuun osallistuminen ei maksa mitään, koska toimintaamme rahoittavat Keski-Suomen TE-toimisto ja Jyväskylän kaupunki. Pääosa muovailijoistamme on Keski-Suomen TE-toimiston asiakkaita.

 

Item 1
Item 2
Item 4

Palvelun tarjoavat

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry.
Jyvässeudun 4H-yhdistys ry.

Rahoittajat

Jyväskylän kaupunki.
TE-palvelut.