HENKILÖKOHTAINEN URAOHJAUS

 

Kevät 2020: Henkilökohtainen uraohjaus Uraverkostossa jatkuu erilaisin etätyökaluin. Henkilöstö sivulta löydät kaikkien valmentajiemme yhteystiedot, jos olet jo asiakkaamme voit olla meihin suoraan yhteyksissä ohjaustarpeisiin liittyen! 📞

Uraverkosto tarjoaa asiakkailleen henkilökohtaista ja kiireetöntä ohjausta työllistymiseen ja työelämään liittyen. Valmennus onnistuu, kun motivaatio on kohdallaan ja pyrimme parhaamme mukaan tukemaan sen syttymistä osana prosessia. Mikäli olet uusi asiakas, uraohjaukseen pääset täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Uraverkoston valmentaja ottaa sinuun yhteyttä muutaman arkipäivän sisällä ja pääset kertomaan tarkemmin tarpeistasi ja toiveistasi. Henkilökohtainen uraohjaus käynnistyy yhteisen tapaamisajan sopimisella, kevään 2020 aikana puhelimitse tai etäyhteyksin. 

 MITÄ URAOHJAUKSESSA TAPAHTUU?

Uraohjauksessa lähdetään liikkeelle tutustumisesta ja tilanteesi kokonaiskartoituksesta. Saat myös tarkemman kuvan siitä, millaisissa asioissa ja millaisin välinein uraohjaaja voi sinua auttaa eteenpäin kohti työllistymistä. Uraohjaus on käytännössä sinun työelämäsi seuraavien askelten suunnitteluun liittyvä yhteistyöprosessi, joka perustuu luottamukselliseen vuorovaikutussuhteeseen. Uraohjauksessa voidaan tarpeiden mukaan keskittyä esimerkiksi itsetuntemuksen kehittämiseen työnhaun näkökulmasta, uratoiveiden ja -mahdollisuuksien kartoittamiseen tai niiden sanoittamiseen. Ohjaus voi sisältää myös työtulevaisuuden suunnittelua tähtäimen ollessa avoimille työmarkkinoille. Työvälineinä käytämme uraohjaajan kanssa käytävän keskustelun lisäksi usein myös erilaisia menetelmiä ja tekniikoita, joiden avulla on mahdollista oivaltaa uutta ja saada näkökulmia omaan työllistymiseen. 

Lisää ajatuksia uraohjaamiseen liittyen voit käydä kuuntelemassa LuotsaamoLabin hankepäällikkö Hanni Salon podcastista!

Alla oleva Uraverkoston uraohjauksen polku voi auttaa myös hahmottamaan, mitä uraohjauksessa tapahtuu ja mitä siitä voisit saada:

Valmennuspolku valmis PIENI

 

RYHMÄVALMENNUKSET

Poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen Uraverkoston ryhmävalmennukset ovat kevään 2020 ajaksi siirtyneet verkkoon. Osa valmennuksista on katsottavissa omassa aikataulussa Uraverkosto valmentaa Youtube-kanavalla, jonka voit käydä laittamassa tilaukseen saadaksesi heti tiedon sinne ladatuista uusimmista valmennuksista! Osa valmennuksista toteutetaan webinaareina, joihin voit ilmoittautua mukaan täyttämällä yhteydenottopyynnön saadaksesi linkin sähköpostiisi, jolla pääset osallistumaan webinaariin sille ilmoitettuna ajankohtana. Muistathan mainita ilmoittautuessasi lisätietoja-kentässä webinaarin nimen, johon haluat osallistua! 

Otamme mielellään palautetta vastaan kevään verkkovalmennuksista osoitteeseen:

KEVÄÄN 2020 VERKKOVALMENNUKSET :

OMAN OSAAMISEN TUNNISTAMINEN, osallistu koska vain!

Työtaustasta, opinnoista ja tekemisistä riippumatta monelle on vaikeaa tunnistaa ja sanoittaa, mitä oikeastaan osaa. Oman osaamisen hahmottaminen on kuitenkin välttämätöntä itselle sopivan työn löytämiseksi. O.O.T.-valmennus tarjoaa työkaluja sekä osaamisen tunnistamiseen, olitpa miettinyt osaamisiasi paljon tai vähän, että ideoita osaamisten pukemiseen sanoiksi sinua kuvaavalla tavalla. Kun löytää itsestään aitoja vahvuuksia ja tunnistaa rakkaimpia kykyjään,saattaa tulevaisuus tuntua jopa innostavalta. Klikkaa linkkiä alla ja lähde liikkeelle osaamisen tunnistamisen maailmaan joko kokeilemaan uutta tai ravistelemaan kuluneita fraaseja hakemuksissa ja cv:ssäsi! Valmennus on jaettu kolmeen osaan, jotka sisältävät uraohjaajien ajatuksia aiheeseen liittyen, powerpoint materiaalin sekä tehtäviä jotka kuljettavat sinut tunnistamisesta konkreettiseen sanoittamiseen!

Tervetuloa mukaan! Terveisin Tuuli ja Hanni :)

Oman osaamisen tunnistaminen, osa 1

Oman osaamisen tunnistaminen, osa 2

Oman osaamisen tunnistaminen,osa 3

 

KEVÄÄN 2020 WEBINAARIT :

 VERKOSTOJA TYÖELÄMÄÄN 11.3.- 29.4.2020,  ILMOITTAUTUMISET YHTEYDENOTTO SIVUN KAUTTA!

Miten verkostoja saa rakennettua? Neljä tapaamiskertaa sisältävässä valmennuksessa keskitytään tekemään omat verkostot näkyviksi ja ideoidaan, kuinka hyödyntää niitä tehokkaasti. Valmennuksessa mennään käytännön tasolle uusien verkostojen rakentamisessa ja pohditaan näiden merkitystä työnhaussa.

11.3. KLO 9-11: OMAT VERKOSTOT JA ROOLIT NIISSÄ,TAVOITTEET VALMENNUKSELLE 

24.3. KLO 9-11: LINKEDIN VERKOSTOITUMISEN VÄLINEENÄ SEKÄ ROOLIEN MERKITYKSEN POHDINTAA

8.4. KLO 9-11: MITEN LAAJENTAA NÄKÖKULMAA VERKOSTOITUMISEEN JA LUOVA IDEOINTI

29.4. KLO 9-11: MITÄ VIEN VALMENNUKSESTA JATKOON, KOONTI JA TULEVAISUUDEN SUUNNITELMAT

 

light bulb 1407610 1280

 

TIIMIVALMENNUKSET

 

LUOVA LAVA -TYÖKOKEILUTIIMI 2020

Leipää ja Kulttuuria -hanke järjestää ohjaustyöhön liittyvää tiimivalmennusta kaikenikäisille työnhakijoille. Haemme kulttuurisesta lapsi- ja nuorisotyöstä kiinnostuneita työnhakijoita ryhmämuotoiseen työkokeiluun, jossa työkokeilutiimi ohjatusti suunnittelee ja toteuttaa alakouluikäisten leiritoimintaa kesällä 2020.  Työkokeilu sijoittuu ajalle 27.4.-19.6.2020. Sisällöt koostuvat Luova lava -leirin suunnittelusta sekä osallistujien ohjaus- ja työelämätaitojen kehittämisestä.  

Edellytämme kiinnostusta lasten ohjaukseen, oman ohjaajuuden pohdintaan, työelämätaitojen kehittämiseen, sekä kykyä toimia ryhmässä.

Hae mukaan toimittamalla vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen viimeistään 5.4.2020.

Viime vuonna valmennukseen osallistuneen Oliverin kokemuksia voi lukea täältä!

työkokeilutiimi

Lisätietoja: Projektikoordinaattori Riikka Järvinen, p. 050 472 7879,

 

LUOTSAAMO LAB- PELIKEHTYSTIIMI 2020

Pelinkehitystä aloittelijoille, tai vaikka vähän kokeneemmallekkin. Luotsaamo Lab tarjoaa maksuttomia valmennuksia pelinkehitykseen. Ja niin, et tarvitse tähän aiempaa kokemusta!

Luotsaamo Labissa pääset matalalla kynnyksellä tutustumaan minkälaista on suunnitella ja toteuttaa videopeli.Valmennuksen kesto on kolme kuukautta ja voit hypätä mukaan milloin vain!

Valmennuksiin voi osallistua joko vapaaehtoisena tai työkokeilussa. Aikaisempaa kokemusta tai koulusta ei tarvitse olla, tärkeintä on into oppia uutta yhdessä tehden! Luotsaamo Labissa opastetaan nuoria pelialan työkalujen
käytössä ja kipinän syttyessä autetaan hakemaan pelialalle töihin tai opiskelemaan. Osallistujat pääsevät haastamaan itsensäkehittämällä valmennuksen päätteeksi oman julkaistavan pelin. Laita rohkeasti yhteystietosi meille, jos olet kiinnostunut valmennuksista!

Ilmoittaudu heti tai kysy lisää! 

 

computer 820281 1280

Somessa

Rahoittajat

Keski-Suomen TE-toimisto
Keski-Suomen TE-toimisto

Jyväskylä
Jyväskylä

Hallinnoijat

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry
Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Jyvässeudun 4H yhdistys ry
Jyvässeudun 4H yhdistys ry

Nuorisoseurat
Nuorisoseurat