HENKILÖKOHTAINEN URAOHJAUS

Uraverkosto tarjoaa asiakkailleen henkilökohtaista ja kiireetöntä ohjausta työllistymiseen ja työelämään liittyen. Valmennus onnistuu, kun motivaatio on kohdallaan ja pyrimme parhaamme mukaan tukemaan sen syttymistä osana prosessia. Uraohjaukseen pääset täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Uraverkoston valmentajat ottavat sinuun yhteyttä muutaman arkipäivän sisällä. Yksilövalmennus käynnistyy yhteisen tapaamisajan sopimisella ja valmennuspolun kulkuun voit tutustua etusivullamme!

 

RYHMÄVALMENNUKSET

Uraverkoston ryhmävalmennukset käynnistyvät jälleen helmikuussa 2020. Päivitämme tiedot valmennuksista tammikuussa 2020. Ryhmävalmennukset ovat avoimia ja maksuttomia kaikille työttömille työnhakijoille. Ilmoittautumaan pääset täyttämällä yhteydenottolomakkeen.  Huomioi että valmennuksiin paikkoja on rajattu määrä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

TIIMIVALMENNUKSET

Uraverkosto tarjoaa yksittäisten ryhmävalmennusten lisäksi myös pidempikestoisia tiimivalmennuksia. Tiimivalmennuksia käynnistyy keväällä 2020 ja niiistä tarkempaa tietoa päivitetään alkukeväästä. Luotsaamo tarjoaa pelikehitysvalmennusta 17-29-vuotaille työttömille ja Leipää ja Kulttuuria hanke ohjaustyöhön liittyvää tiimivalmennusta kaikenikäisille työnhakijoille. Voit hakea mukaan tiimivalmennuksiin ottamalla suoraan yhteyttä järjestäjään tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen ja mainitsemalla tiimivalmennuksen lisätietoja kohdassa. 

 

 

Rahoittajat

Keski-Suomen TE-toimisto
Keski-Suomen TE-toimisto

Jyväskylä
Jyväskylä

Hallinnoijat

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry
Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Jyvässeudun 4H yhdistys ry
Jyvässeudun 4H yhdistys ry

Nuorisoseurat
Nuorisoseurat